Bemutatjuk Önnek az üzemanyag- és munkaidő megtakarítás és professzionális üzemanyag-kezelés új formáját az AMNIS alkalmazásokon keresztül.
 
 
   

  

TEENDŐK AZ ÜZEMANYAGKÚTON  KÉSZLET KEZELÉS   ÜZEMANYAG ELSZÁMOLÁS  ÜZEMANYAG KEZELÉS RIASZTÁS
Az üzemanyagkút üzemeltetéséhez sok feladat és teendő párosul. Az AMNIS i-BOXX folyamatosan vizsgálja ezeket és riasztást küld ha bármely feladat aktuálissá válik az üzemanyagkút, konténerkút szabályos és pontos üzemeltetéséhez. Az AMNIS tárhelyén professzionális üzemanyag kezelési folyamatokon keresztül kezeljük és optimalizáljuk az üzemanyag készletét, ebben  hangsúlyos feladat a folyamatos és pontos szintmérés. Az öszetett és munkaigényes elszámolási feladatokat elvégzi ezzel jelentős munkaidő és üzemanyag megtakarítást érhet el.

Professzionálisan figyeli az üzemanyag útját a megérkezéstől a tároláson, kiszolgáláson keresztül a járművekben történő felhasználásig. Riasztást küld ha valamelyik ponton rendellenesség, idegen kezűség történik.

 

Az Ön munkáját támogató  üzemanyag-kezelési rendszer három fő pillére.     

 

 

 

AMNIS EXPERT

Összetett problémák alapján saját szakértő rendszerén belül dolgozza ki a legjobb megoldásokat az Ön járművei  üzemanyag elszámolására, üzemanyag kezelésére.

 

 

AMNIS i-BOXX

Az Ön AMNIS tárhelyén belül létrehozott doboz ahová az AMNIS alkalmazásait telepítettük.

 

 

AMNIS BOB

Az Ön ideális alkalmazottjaként üzemelteti az i-BOXX ban lévő üzemanyag kezelési folyamatokat.

 

 

 

Ismerje meg az AMNIS üzemanyag kezelési folyamatokat!

 

Online üzemanyag-kezelési adatok az AMNIS szerveren 

 

AMNIS KÖLTSÉGMENTES ADAT TÁROLÁS
Minden AMNIS rendszer felhasználó  az alap AMNIS BASIC üzemanyag-kezelési szolgáltatás adat tárolását költségmentesen veheti igénybe.
 
 
i-BOXX - AZ ÖN OKOS DOBOZA
Az AMNIS szolgáltatási tárhelyére felprogramozzuk az Ön által választott alkalmazásokat. Az i-BOXX az Ön vállalkozásának üzemanyag felhasználása alapján egyedi paraméterek megadása után készül el.
 
 
PROFESSZIONÁLIS MŰKÖDÉSI KÖRNYEZET
Az AMNIS szerver professzionális szerver környezetben van. Ezért Önnek nem kell gondoskodnia a szoftver folyamatos karbantartásáról és adat mentéséről, mivel ezt az AMNIS BOB végzi.
 
   
 

 

Megajándékozzuk Önt 1 havi AMNIS alkalmzás díjával.

Segítsen a szofter új alkalmazásainak fejlesztésében. Töltse ki az AMNIS az adatlapot és küldje el számunkra, cserébe egy havi szolgáltatási díjat elengedünk Önnek.

tovább az adatlaphoz ►

* AMNIS szolgáltatáshoz egy ajándék jóváírás vehető igénybe.

 

 


      

 


 

Kapcsolat     Rólunk    Cégadatok     Impressum      Regisztrált felhasználók számára

Joomla templates by a4joomla