Ratio Homini márkájú konténerkút, üzemanyagkút    segítségével biztonságosan tud tankolni saját telephelyén a közforgalmú kút áraknál lényegesen alacsonyabb áron.

 

megtérülés specifikáció     előnyök ajánlatkérő     szerviz  kapcsolat  
konténerkút megtakarítási kalkulátor konténerkút specifikáció konténerkút előnyök konténerkút ajánlat kérés konténerkút szervíz konténerkút kapcsolat  
konténerkút konténeres üzemanyag tárolás és olcsóbb üzemanyag vásárlás ha konténerkutat vásárol
   
       

 Konténerkút típusok

 Konténerkút előnyök

Megtakarítások konténerkúttal

 Beépített előnyök

Konténerkút
RH-ECO
RH ECO PLUS
RH-COMFORT
RH-SPECIAL
RH-BIO DIESEL
RH-TANK BOX-D
RH-TANK BOX-B
Konténerkút jellegű üzemanyagkutak
RH-MINIMAL BOX
Dupla falú üzemanyagkutak
RH-DUO STEEL
RH-DUO BOX
RH-DUO UNDER
Szállítható üzemanyagkutak
RH-TRANSPORT TANK 3.0
RH-TRANSPORT TANK 918
RH-TRANSPORT TANK 1.0.
 
Üzemanyagkút kármentő térben 
RH-M
Kedvező ár
Föld feletti, valamint védőtetős, szállítható üzemanyagtartályok Magyarországon a legkedvezőbb áron tudjuk biztosítani partnereink számára.
Engedélyeztethető berendezés
A berendezések minden előírásnak megfelelnek,  hatósági használatba vételi engedélyt is adunk hozzá.
Rendelkezésre állás 0-24
A beüzemelést és szervizelést helyi, gyors, szakértő csapat végzi, amely a nap 24 órájában rendelkezésre áll.
Lopás-biztos rendszer
A konténerbe zárt üzemanyag tartályokhoz kívülről nem lehet hozzáférni, az üzemanyag tárolása teljesen biztonságos.
Elsődleges megtakarítás
A kapott gázolaj nagykereskedelmi kedvezmény elérheti a 15-20 Ft-ot /5%-ot is literenként a közforgalmú töltőállomásokon történő készpénzes, vagy üzemanyagkártyás tankoláshoz képest. Saját tartály használatával az üzemanyagra fordított éves kiadások több millió forinttal csökkenthetők.
A konténerkút helyben van, a tankolásért nem kell egy távoli közforgalmú töltőállomásig eljutni. Az „üresjáratok” száma jelentősen csökken.
Harmadlagos megtakarítás
A folyamatosan rendelkezésre álló szerviz miatt nincs állásidő. A bővítés vagy szervizelés gyorsan hozzáférhető.
 Tapasztalat
1995 óta több mint 2000 üzemanyag-technológiai berendezést telepítettünk Magyarországon. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján egyedi ajánlatot tudunk tenni az Ön cégének profilja, üzemanyag felhasználása, autóparkjának összetétele alapján.
 

Minden felhasználó számára

Több éves tapasztalatunk alapján az üzemanyagkútjainkat széles választékában kínáljuk partnereink számára: szimpla, vagy dupla falú tartályok, föld feletti, vagy föld alatti elhelyezésű üzemanyagkutak, szállítható, konténeres vagy fixen telepített kivitelű üzemanyagkút.
 
Karbantartási csomagok
Csökkentse szerviz költségeit a cégre szabható karbantartási rendszerünkkel

 

 

Minőségi szerelvényekkel gyártott megbízható, biztonságos konténerkút.

Tervezéskor elsődleges cél az elérhető legmagasabb biztonság elérése volt. Ennek eredményeképp az RH típusjelű konténerkutak az üzemanyag tárolás és kiszolgálás egyik legbiztonságosabb eszköze.

konténerkút minosegi alkatreszek gyartas konténerkūt összeszerelés és szakszerű telepítés

 

 

Hogyan válasszon konténerkút típust?

Segítünk kiválasztani az Ön számára ideális méretű és kialakítású konténerkút rendszert.

 

Ideális tartály méret.

 

Miért kell 10 % nagyobb tartály?

 

Konténer vagy konténer nélkül?

 

Nem csak üzemanyagot tárolhat!

 Törekedjen arra, hogy a konténerkút üzemanyagtartálya olyan méretű legyen, hogy legalább 5-7 napra elegendő üzemanyagot tudjon tárolni és kiszolgálni a járművei számára. Érdemes kiszámolni, hogy mennyi a legnagyobb felhasználása heti szinten és ennek alapján már könnyen meghatározható a méret.    Minden jogszabályoknak megfelelő konténerkút vagy  üzemanyagkút tartályában kötelező a túltöltés gátló. Ez a biztonsági berendezés a teljes térfogat 95%-nál jelzi vagy leállítja a feltöltési folyamatot. A tartályok alján minden esetben van ülepítő vagy más néven fenék készlet. Ez általában a tartály kialakításától függően 5% körül van. Ezek alapján egy 10 m3-es tartály hasznos térfogata csak 9 m3.   Napjainkban már a  legelterjedtebb üzemanyagkút típus a konténerkút. Előnye, hogy egy komplex zárt rendszert képez az üzemanyagkút, mivel a konténeren belül található a tartály, kimérő szerkezet, kimérő és feltöltő szivattyú. A konténernek vagyonvédelmi szempontból is fontos szerepe van, mivel minden technológia zárt rendszeren belül van.   A konténerkút belső terén belül kialakítható ad-blue , kenőanyag, vagy akár ablakmosó folyadék tároló és kiszolgáló rendszer is. Ezzel tovább növelheti a rendszer komplexitását, mert így minden veszélyes anyag vagy jármű üzemeletetési anyag egy rendszeren belül lesz. Tankoló automatával kiegészítve az üemanyag és az egyéb tárolt folyadékok is automatikusan is tankolhatók.

 

 

 

 Mire kell figyelni konténerkút vásárlás előtt?

A konténerkút vásárlásánál nem csak az Ön szempontjainak kell megfelelni, hanem a hatósági előírásoknak is.

 

 

Telepítési védőtávolságok

 

Szerelési, javítási engedély

 

 Honnan vásárol üzemanyagot?

 

Konténerkút engedélyezés

A konténerkút használata engedély köteles. Az engedélyezési eljárás egyik fontos szempontja a védőtávolságok betartása. Épületektől, kerítéstől, telekhatártól, szomszédos telektől, elektromos felső vezetékektől és még sok egyébtől minimális védőtávolságokat kell tartani.  A konténerkút védő-távolságokat letöltheti innen.   Már minden üzemanyag-technológiai rendszer, konténerkút javításához speciális engedély kell amelyet az MKEH ad ki a szakcégek számára. Vásárlás előtt minden esetben kérje el az eladótól az érvényes MKEH engedély számot, vagy töltse le az MKEH weboldaláról azokat a cégeket akik jogosultak szerviz tevékenységet végezni a konténerkút rendszerén. Nagy kockázat olyan cégtől vásárolni  konténerkutat amely nem rendelkezik engedéllyel, mivel nem csak az szervizeléshez szükséges, hanem már az üzembe helyezéshez, garanciális javításokhoz is.   Konténerkút szempontjából nézve a legfontosabb, hogy a beszállító rendelkezik-e feltöltő szivattyús tartálykocsival, mivel a konténerkút alap esetben nem tartalmazza a nagy teljesítményű feltöltő szivattyúkat, ezért a tartálykocsi szivattyújával kell végezni a feltöltést.   Ne használjon engedély nélkül üzemanyagkutat. Az engedélyezési eljárások partnereink számára nem  jelentenek terhet, mivel szakértő munkatársaink pontos tervezés után elkészítik az engedélyezési dokumentációt. A létesítési és használatba vételi engedélyek beszerzése után kockázat nélkül használható a konténerkút. Konténerkút engedélyezés.
             

 

 

 

 

 Szolgáltatásainkkal magasabb színvolanon üzemeltetheti a konténerkút rendszerét.

Nem csak termék, hanem a termék mögött lévő szolgáltatások is fontosak a konténerkút biztonságos és üzembiztos használatához.

 

konténerkút minőségi -szolgáltatások

Konténerkút engedélyezés

 

Műszaki felügyelet

 

Konténerkút szakszerviz

 

Üzleti megoldások

A  konténerkút üzemszerű használata engedélyköteles. Az engedélyezési rendszerünk a tervezéstől a használatba vételi engedélyezésig minden feladatot megold Önnek.    A konténerkút üzembiztos, folyamatos, stabil működéshez jól képzett szakembereink időközönkénti ellenőrző karbantartása elengedhetetlen a hosszú távú  a biztonságos üzemeltetéshez.  

Minden konténerkút műszaki meghibásodást legyen az akár mechanikus eredetű probléma, elektronikus, automatizált konténerkút esetén számítástechnikai hiba akár 0 Ft-os óradíj csomagban vállaljuk Önnek.

  Ha fejlődik a vállalkozása és szükségessé válik az konténerkút fejlesztése, bővítése az üzemanyag-technológiai szakértőink támogatásával minden időben a jármű flottájához igazodó konténerkút rendszert fejlesztünk Önnek.

 

 

üzemanyagkút kármentőtérben konténerkút üzemanyagkút - dupla falú tartály

 Szakértő csapatunk mindig segít Önnek a legmegfelelőbb konténerkút, üzemanyagkút kiválasztásában.

 

 

Joomla templates by a4joomla