Szeretné megtudni, hogy a tankolóautomata hogyan kezeli az alvállalkozók vagy külsős járművek tankolásait virtuális tartállyal?

szakértőink szívesen állnak az Ön rendelkezésére, hogy bemutassák a lehetőségeket                                                                                                              

 

 

KÖZFORGALMÚ KISZOLGÁLÁS          ZÁRT LÁNCÚ RENDSZER   BÉRTÁROLÁS   SZAKÉRTŐINK AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN

Az az  üzemanyagtöltő állomás amely lehetőséget biztosít bárki számára üzemanyag tankolásra közforgalmú üzemanyagkút státuszt kap. Közforgalmú töltőállomás üzemeltetésének szigorú előírásai vannak. Az egyik fontos elme a kasszarendszer amely készpénzes tankolást biztosít mindenki számára, függetlenül attól, hogy automatikus vagy személyes a kiszolgálási rend.

 

Amennyiben Ön és szerződött végfelhasználó között szerződése jogviszony alakul ki, és pontosan szabályozzák az tankolt üzemanyag elszámolását, abban az esetben zárt láncú rendszer jön létre. Lényege, hogy csak a szerződött partnerek tankolhatnak ott. A kiszolgálás lehet automatával szerelt, de a jogi elszámolás miatt hitelesíteni kell a teljes rendszert. Az üzemanyagot Ön vásárolja és értékesíti tovább, de kasszarendszer nem szükséges.

 

Az üzemanyagtartályban lehetőséget biztosíthat más Önnel szerződött végfelhasználók által vásárolt üzemanyag tárolására. A kiszolgáló tankolóautomata virtuálisan szétválasztott készletekből a tankoláskor a kártyás azonosítással dönti el, hogy mindenki a saját készletéből tudjon tankolni. A rendszerhez ajánlott a hiteles kimérés. Az üzemanyagot nem értékesíti tovább, hanem "bér-tárolja" és ezért literenként szolgáltatási díjat számol fel a szerződött partnereinek.

 

 

Amennyiben szeretne pontos képet kapni az ide vonatkozó jogszábályokról és azok betartásával kapcsolatos megoldásokról?

Kérje szakértőink segítségét 

 

 

Milyen előírásokat kell betartani ha üzemanyagot szeretne tovább értékesíteni?

 

 

 JOGSZABÁLYOK BIZTONSÁGOS RENDSZEREK ENGEDÉLYEZÉS  PROFESSZIONÁLIS KIALAKÍTÁS
A jövedéki törvény (JÖT) szigorúan szabályozza az üzemanyagok értékesítésnek szabályait, előírásait. Mielőtt döntene kérjük pontosan tájékozódjon, mert tájékozattlanság vagy a törvény jóhiszeműen történő megsértése esetén is a   jövedéki törvény súlyos problémákat okozhat Önnek. 
 
Ha Ön hosszútávon gondolkodik az üzemanyag külső partnerek számára történő kiszolgálásában az jogszabályok betartása mellett az legfontosabb a pontos és biztonságos kiszolgáló rendszer.  A tankolóautomatáink lehetőséget teremtenek az automatizált, korszerű kiszolgálásra, továbbá jelentős összeget takarítatnak meg az Ön számára.
 

 

 

Nem csak a kiszolgálást, hanem a működési rendszert is engedélyezni kell. Az üzemanyagkutak engedélyezése, közforgalmú kiszolgálásra történő átminősítése öszetett feladat. Az üzemanyagkút engedélyek beszrezése után van lehetőség a működési engedélyek beszrezésére. Az üzemanyagkutak engedélyeztetésével kapcsolatosan szívesen állunk rendelkezésére.
 
 
 

 

18 éves gyártói és fejlesztői háttér és több mint 3000 darab legyártott üzemanyagkút az alapja annak a specifikációnak amit az Ön rendszerének  testre, cégre szabásához használunk. A specifikálás az alapja a termék pontos paraméterezésének és az árak meghatározásának.
 

 

 


 

kapcsolat     Rólunk   Cégadatok  Impressum

Joomla templates by a4joomla