Szeretné egy profi rendszer támogatását élvezni a kereskedelmi gázolaj visszaigénylés elkészítésében?     

 

 

 

KÉRJEN AJÁNLATOT A KERESKEDELMI GÁZOLAJ VISSZAIGÉNYLÉS  ELŐKÉSZÍTÉSÉRE                                                                                                                 

 

 

 

 

VISSZAIGÉNYLÉS TÁMOGATÁS                KM ADAT BEVITEL ELLENŐRZÉS   FUTÁS TELJESÍTMÉNY KONTROLL   ELKÉSZÍTJÜK ÖN HELYETT

A VERECUNDUS Kft. a kereskedelmi gázolaj megjelenése óta előkészíti szerződött partnerei számára a Kereskedelmi gázolaj visszaigényléshez a NAV felé benyújtandó hivatalos dokumentumokat.  A visszaigénylés alkalmazás három fő elemből áll és kizárólag egymásra építve használható. Az alkalmazások telepítés és frissítési feladatait itt  láthatja.

 

A járművezetők 2-6 %-a  tankoláskor hibásan adja meg a km adatokat a rendszer számára. A hibásan bevitt adat után nem igényelhető vissza a kereskedelmi gázolaj kedvezmény.A megoldást is kifejlesztettük Önnek.  A törvény nem engedi az adatok utólagos módosítását. Az AMNIS megoldást biztosít a hibás km adat kezelésében.

tudjon meg többet az alkalmazásról

 

Az üzemanyag elszámolás alapja a tankoláskor pontosan megadott km adat. Az AMNIS üzemanyag felügyeleti rendszer folyamatosan figyeli a tankolóautomatán bevitt tankolási adatokat és amennyiben az adat nem volt megfelelő, azt jelzi és lehetőséget biztosít a javításra. 

 

Töltse ki az űrlapot és rendelje meg a kereskedelmi gázolaj visszaigénylését előkészítő dokumentumokat. Így Önnek nem kell az elkészítéssel foglalkoznia, csak beadás előtt kell ellenőriznie a dokumentumot.

Kereskedelmi gázolaj visszaigénylést előkészítő szolgáltatás megrendelése ►

 

TANKOLÓAUTOMTA  KM SZOFTVRERES KONTROLL AMNIS  AMNIS STORE 
A Kaonomat IV típusú vezérlő  tankolóautomatát szoftveresen frissítjük és telepítünk egy új alkalmazást . A tankolóautomata ezután már a km adat bevitelekor ellenőrzi, hogy az adat  megfelelően lett megadva.  Amennyiben az adat hibás akkor a rendszer nem engedi azt rögzíteni.
A legújabb AMNIS km kontroll alkalmazás telepítése után minden kereskedelmi gázolaj  visszaigénylésre alkalmas tankolási adat egy speciális km norma vizsgálat alá esik. Ha a tankolási  adat nem megfelelő a rendszer azonnal jelzi és karanténba helyezi. A karanténban található adatok felülvizsgálata után eldönthető, hogy a tankolás megfelel-e a JÖT ( Jövedéki Törvény / Ker. Gázolaj ) visszaigényléssel kapcsolatos elő-írásainak.
Az AMNIS rendszerben egy külön menüpontban lekérdezhetőek a kereskedelmi gázolaj visszaigénylésre alkalmas tankolások. Az adatok előkészítése és ellenőrzése után elkészítheti a pontos visszaigénylést.
Szeretne bővebb információt megtudni az AMNIS üzemanyag kezelő rendszerről?
 
 
Hegedűs Viktor

 

 

NAV jövedék visszaigénylés - AMNIS alkalmazás

 

FORDÍTSA INKÁBB CÉGÉRE A FELSZABADULT MUNKAIDŐT

Az AMNIS legfrissebb alkalmazásával jelentős munkaidőt takarítunk meg Önnek mivel a rendszer előkészíti a visszaigénylés dokumentumait. 

 

HATÉKONY KONTROLLAL ELKERÜLHETŐ A NAV BÜNTETÉS

Nincs hibás visszaigénylés, mivel a rendszer a tankolási adatokat több ponton ellenőrzi  és ezzel levesszük a válláról a leadás előtti km adat-pontosság ellenőrzésére fordított munka terhét, továbbá a rendszer használatával  elkerülheti a hibásan leadott bevallás súlyos következményeit.

 

 

 

 

Szeretné megismerni a teljes üzemanyag-felügyeleti rendszert?►

.

 

 

 


 

kapcsolat     Rólunk   Cégadatok  Impressum

Joomla templates by a4joomla