Ratio Homini márkájú üzemanyagkutak segítségével biztonságosan tankolhatja járműveit saját telephelyén a közforgalmú kutaknál lényegesen alacsonyabb áron.

 

Ön tudja, hogy milyen előnyökkel jár ha saját telephelyen tankol?

 

KEDVEZŐBB ÜZEMANYAG ÁR   ELLENŐRZÖTT TANKOLÁS   ELLENŐRZÖTT MINŐSÉG   AUTOMATIZÁLHATÓ TANKOLÁS
A saját üzemanyagkút alkalmazása gazdaságosabb megoldás a közforgalmú töltőállomásokon történő készpénzes, vagy üzemanyagkártyás tankoláshoz képest, mivel az üzemanyag nagykereskedelmi áron történő vásárlása literenként 10-18 Ft között van. Érdemes számolni ez minden 100.000 liter gázolaj felhasználás után 1-1,8 M Ft között van évente.   Mivel minden tankolás az Ön szeme előtt történik ezért megszűnik a közforgalmú kutakon "népszerű" többlet számlázás, továbbá megszűnik a közforgalmú kutak "kimérési vesztesége" a pontatlan átfolyásmérő beállítások miatt.   A saját telephelyén üzemelő konténerkútból Ön, minden esetben ellenőrzött minőségű gázolajat tankolhat, mivel az üzemanyag közvetlenül az olajtársaság központi telephelyéről érkezik.  

Az saját telephelyen üzemelő  üzemanyagkutak automatizálásával gyakran nagyobb összeget takaríthat meg, mint az üzemanyagkút vásárlással. A konténerkútjaink kialakítása lehetőséget biztosít az Ön számára, hogy későbbiekben saját gyártású korszerű tankolóautomatával bővítse.

 

 

Az Ön jármű flottája mennyivel drágábban tankol,és mennyi idő alatt térül meg Önnek egy saját üzemanyagkút?

Joomla templates by a4joomla