AMNIS legújabb, 3.55  verziója számos frissítést tartalmaz, amely növeli a szoftver stabilitását és pontosságát, továbbá már előkészített alkalmazásokat is tartalmaz, melyekkel jelentős üzemanyag megtakarítása keletkezik.

 

FRISSÍTÉSEK STABILITÁS AMNIS ALKALMAZÁSOK  TUDJON MEG TÖBBET
Kérje az AMNIS szoftvere frissítését, könnyű elérhetőséget biztosít az AMNIS folyamatkezelő szoftvert használóink számára. Stabilitást növelő frissítések melett rengeteg új alkalmazást kínál a felhasználók számára.
 
13 év fejlesztő háttérmunka és 18 év üzemanyag-kezelési tapasztalat , biztos alapokon fekvő AMNIS internet alapú üzemanyag- kezelő rendszer és a háttér támogatás mellett a folyamatos frissítés.

 

Nézze meg a videót.  AMNIS EXPERT munkatársunk várja érdeklődését.
Az első személyes találkozó alkalmával feltérképezzük a jelenlegi üzemanyag kiszolgáló rendszerét, hogy ennek megfelelően az Ön számára egy   professzionális megoldást nyújtsunk Önnek.
 

 

Szeretne bővebb információt megtudni az üzemanyag kontrolling rendszer működéséről vagy érdeklik a rendszerbe épített üzemanyag megtakarítási alkalmazások? Szakértő munkatársaink szívesen állnak az ön rendelkezésére.
 
Suhajda Zsolt
+ 36 20 344 78 52
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Nem csak új felület, hanem már a megtakarítási alkalmazásokra is előkészítve.

 

 

 

 

LEKÉRDEZÉSEK

Minden statisztikai adat és információt, lekérdezési lehetőséget felprogramoztuk ebben a menüpontban. Pontos képet kap a tartály készletéről, tankolás és a fogyasztás kiértékeléséről, valamint a felhasználói adatokról. A felporgramozott lekérdezések számos lehetőséget biztosítanak a gyors és pontos üzemanyag elszámoláshoz.

 

 

 

FOLYAMATOK

Az üzemanyag kezelési folyamatok kezelését karbantartását végzeheti le ebben a menüpontban. Nagy előnye az egyszerű kezelhetőség és a felhasználók által bevitt adatok ellenőrzése, hogy a lehető legkevesebb hiba legyen a rendszerben. 

 

 


 

 

Élvezze az AMNIS szolgáltatások előnyeit

 


 

ÚJ OPCIONÁLIS KIEGÉSZÍTŐK 

 

- kereskedelmi gázolaj elszámolását segítő és km elütést megszüntető  kegészítő alkalmazás
- külső tankolási  adatok  automatikus beolvasása az AMNIS rendszerbe
- kenőanyag csere ütemező
- multi vezérő kialakítás 
- valós norma számítás mezőgazdasági gépek számára
  
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Az AMNIS szolgáltatások menüpont alatt az i-BOXX-ban felprogramozott alkalmazásai találhatók, amelyek opcionálisan bővíthetők az Ön cégére szabhatóan.
 

 

Joomla templates by a4joomla