Az Amnis szoftver segítségével és Internet-kapcsolattal azonnal naprakész adatokhoz juthat legtávolabbi telephelyének üzemanyag gazdálkodásához.

 

megtérülés AMNIS-ról szerviz kézikönyv kapcsolat

 

       

 

MIÉRT TÖKÉLETES VÁLASZTÁS AZ AMNIS RENDSZER?
ÉLVEZZE AZ ELŐNYÖKET ÉS A MUNKAIDŐ MEGTAKARÍTÁST

 

MIÉRT A LEGJOBB VÁLASZTÁS AZ AMNIS FOLYAMATOS FRISSÍTÉS, TÁMOGATÁS
Az Amnis üzemanyag elszámolási folyamatok 18 év üzemanyag kezelési tapasztalat alapján készültek el, de a vállalkozás üzemanyag-kezelési igénye szerint alakíthatóak.
Az internet alapú szoftvert nem szükséges  telepíteni, távolról is frissíthető és a nap bármelyik időszakában, szinte bárhonnan ellenőrizhetők a napi tankolási adatok, vagy nyomon követhető az üzemanyag készlet változást. Ezzel jelentős mértékben csökken az üzemanyag kezeléssel kapcsolatos munkaidőt. A felület átlátható, a menüpontok kezelése egyszerű és könnyen elsajátítható. Gyorsan és egyszerűen módosíthatóak az egyes személyek, illetve járművek csoportjai, illetve a tankolási limitek. 
 

 

Naprakész nyilvántartás
Az Amnis 3.55  folyamatkezelő szoftver segítségével folyamatos és naprakész nyilvántartást lehet vezetni az üzemanyagkészletről és –fogyasztásról.
 
Egyszerű használat
Az Amnis menürendszere és kezelési felülete grafikus, egyszerűen elsajátítható.
 
Hasznos kimutatások
Az Amnis rögzíti a beérkező tankolási információkat (fogyasztás, megtett km, stb) és összesített adatokat szolgáltat a járművek üzemanyag-elszámolásához
.
Adatbiztonság
Az Amnis az adatokat központi egységén tárolja, melyről folyamatosan biztonsági mentés készül. 
 
Egyediség
A lekérdezések saját igény szerint alakíthatók, új riportok, összesítések készülhetnek a rendelkezésre álló, friss adatokból.
 
Állandó készletfigyelés

A tartályról, illetve tankolóautomatákról érkező aktuális szintmérési adatok alapján automatikus rendelésjelzés is beállítható.

 

Kalkulátorunkkal kiszámíthatja, hogy mennyi munkaidőt és üzemanyagot takarítanak meg Önnek az AMNIS alkalmazások.

Tovább a kalkulátorhoz ►

Elsődleges megtakarítás
A járműpark üzemeltetési költségeit az üzemanyag pontos nyomonkövetésével és az üzemanyag elszámolásával lehet optimalizálni.
 
Másodlagos megtakarítás
Az Amnis képes az üzemanyag-elszámolás során összesített adatokat más rendszerek (ügyvitel, könyvelés, raktár, stb) felé kommunikálni. Ezáltal az adminisztrációs idő és költség jelentősen csökken.
 
Egyszerű adatfeldolgozás
Az Amnis által összesített adat-táblázatok azonnal átadhatók és felhasználhatók más céges folyamatokban (hatósági elszámolás, könyvelés).
 
Hozzáértő, tapasztalt segítség
Mind a hardveres, mind a szoftveres támogatást professzionális, több évtizedes tapasztalatokkal rendelkező csapat biztosítja.
 
Rugalmasság
Az Amnisban a gazdasági környezet napi változásaira azonnal választ adó, egyedi riportok önállóan, külön fejlesztés és külső segítség nélkül készíthetők.
 
Távolról elérhető
Az internetes adatátvitel segítségével az adatok bárhonnan gyorsan és könnyen hozzáférhetők.
 
Távolról is  fejleszthető
Az Amnis rendszerfejlesztéséhez, karbantartásához nincs szükség helyi jelenlétre. A rendszer frissítése, szervizelése távolról megoldható.
 
Hazai gazdasági környezetre optimalizált
A program hazai vállalkozói környezetben lett fejlesztve és tesztelve, ezáltal tökéletesen igazodik az itthoni igényekhez.

Megjelent az AMNIS 3.55

Az új verzió számos üzemanyag megtakarítási lehetőséget biztosít. Számos frissítést tartalmaz, és a rendszerbe integrált  új alkalmazások segítségével jelentősen csökkenthető az üzemanyag kezelői munkaidő ráfordítás és több millió forint értékű üzemanyag takarítható meg.
 

 

Mezőgazdaságban is professzionális megoldást ad Önnek

Ismerje meg az AMNIS alkalmazások előnyeit a mezőgazdaságban is.

Kérje munkatársunktól az ismeretetőt ►

 

Ismerje meg az AMNIS alkalmazások megtakarításait

Kérje munkatársunktól az ismeretetőt ►

 

Ismerje meg az AMNIS kenőanyag alkalmazás előnyeit

Kérje munkatársunktól az ismeretetőt ►

 


 

Kapcsolat      Rólunk   Cégadatok  Impressum

Joomla templates by a4joomla