Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.3

 

 

 

Csökkentse szerviz költségeit és növelje az üzemanyag-ellátó rendszerének üzembiztonságát karbantartási megállapodással.

 

megtérülés specifikáció     előnyök ajánlatkérő     szerviz  kapcsolat  

 

ESETI MEGHIBÁSODÁSOK  ÜZEMIDŐ KIESÉS VESZTESÉG PONTATLANSÁGI VESZTESÉGEK  EXTRA KEDVEZMÉNY  
12 % -al csökkenthető az eseti meghibásodások szerviz költsége, mivel az átvizsgálás során feltárjuk a lehetséges meghibásodásokat is. Ezt az átvizsgálási jegyzőkönyvben rögzítjük. A soron következő következő karbantartás alkalmával javítjuk vagy szükség esetén cserélünk.
 
A tervezett karbantartások miatt csökken az eseti meghibásodások száma és ez eltál a szerviz megérkezéséig kieső üzemidő 8 % -al csökkenthető.

 

 

A évente 2 karbantartás alkalmával 1-1 kimérőszerkezet kalibrálást végzünk igy 23% csökken a pontatlanság miatt keletkező veszteség,

 

10 % kiszállási költség kedvezmény  jóváírás minden partnerünknek a  karbantartási megállapodás alatti szerviz kiszállási költségekből.
 
bővebb információ a lap alján
 

 

82 pontos ellenőrző lista az átviszgálásunk alapja, és az Ön gázolaj-ellátó rendszerének a megbízható működési garanciája.

 

 

 

ÁTVIZSGÁLÁS

Több mint 3000 legyártott üzemanyag-technológiai rendszer adta a szakmai alapot a professzionális karbantartási ellenőrző listánknak. Ez a lista az Ön számára is garancia, hogy minden fontos ponton ellenőrizve lesz az üzemanyagkútja és tankoló automatája.

 

 

 

KARBANTARTÁS

A karbantartási feladatok jelentős mértékben csökkentik az eseti meghibásodások számát. A karbantartás minden olyan eszközt érint ami fontos a megbízható működés és pontos kiszolgáláshoz. A karbantartási feladatok közé sok olyan teendőt is beleépítettünk amivel jelentős mértékben csökkenthetők a készlet eltérések.

 

 

 

 

 

Szeretné csökkenteni szerviz költségeit?

 

Töltse ki az adatokat és munkatársunk hamarosan elküldi karbantartási ajánlatunkat.

Cégnév:
Az Ön neve:
Az Ön telefonszáma:
Az Ön e-mail címe:

.

Kérjük adja meg az üzemanyag-technológiai rendszerének paramétereit.

Jelölje be milyen technológiai rendszert üzemeltet
üzemanyagkút
kútoszlop
tankoló automata
mobil tartály (IBC)
mobil tartály tankoló automata
Kérjük adja meg az üzemanyagtartályok darabszámát:

.

Köszönjük ajánlat kérését.

.

Joomla templates by a4joomla