Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.3
* Kötelezően kitöltendő mezők

 

 

.

 

.

AMNIS - Multi Vezérlő 

Több tankolóautomata egy közös AMNIS rendszerben.

uzemanyag elszamolas multi vezerlo

 

 A PROBLÉMA    MEGOLDÁS    ELŐNYÖK    HASZNÁLAT
Több telephely üzemeltetésénél előfordulhat, hogy a járművek minden tankolóautomatánál tankolhatnak. Ez megnehezíti a járművek elszámolását, mert külön-külön automatánként kell kigyűjteni és manuálisan összesíteni, és a kártya adatok módosítását minden vezérlőn el kell végzeni, hogy a rendszer naprakész legyen.   

AMNIS Multi-Vezérlő azért fejlesztettük ki, hogy egy professzionális megoldást adjunk azok számára akik több vezérlő adatait egy AMNIS rendszerben szeretnék tárolni, a tankolásokat ellenőrizni, összesítve kezelni és a kártya adatokat módosítani. Ideális megoláds mezőgazdasági cégek, több telephelyes ipari üzemek, vagy építőipari cégek számára. 

 

 Online közös hozzáférés: minden tankolóautomatához ami a közös rendszerbe van kötve.

Minden telephely adata egy felületen jelenik meg: Összesített jármű üzemanyag elszámolás, és a közös felületen megjelenő tartályszintek megjelenítésével  jelentős munkaidő megtakarítást érhet el,

Egyszerűbb és gyorsabb lesz a kártya adat módosítás: mivel csak egyszer kell elvégezni és minden tankolóautomatán azonnal aktiválódik.

  Az AMNIS Multi Vezérlős megoldás használata nem jelent a kezelő felületen változást, csak egyben láthatja és kezelheti az összes tankolási adatot, tartály készletet.

 

Hogyan rendelheti meg?

Az alábbi űrlap kitöltésével leadhatja a megrendelését.

  

Mennyibe kerül?

AMNIS szolgáltataási csomaggal rendelkező partnerek számára: 48.000 Ft +ÁFA  / tankolóautomata

AMNIS BASIC felhasználók számára: 58.000 Ft + ÁFA / tankolóautomata 

 

Mennyi ideig tart az átállítás?

Vezérlőnként 4-6 óra, az átállítás ideje alatt nem tankolhatnak azon a tankolóautomatán a járművek. Az átállítás időpontját közösen határozzuk meg.

 

Mit érdemes az átállítás előtte elvégezni?

Fontos, hogy meg kell határozni, hogy melyik vezérlőn lévő adatok legyenek a közös rendszerbe aktiválva, ezzel  munkaidőt takaríthat meg, mivel az átállítás után már nem kell adatokat rendeznie, beállítania.

 

 

Online megrendelő

 

 

Megrendelő cég neve: *
Megrendelő adószáma: *

Kérjük adja meg annak a munkatársának az adatait akivel az átállítás megvalósításával kapcsolatosan egyeztethet munkatársunk.

Kapcsolattartó neve: *
Telefonszáma: *
E-mail címe: *

 

Köszönjük megrendelését. 

Szakértő munkatársunk hamarosan felveszi a kapcsolatot az Ön által megadott elérhetőségeken munkatársával.

 

 

Joomla templates by a4joomla