TECHNOLÓGIAI SZERELÉS ÉS KARBANTARTÁS

Saját szerelőcsapattal

Az üzemanyagkút folyamatos megfelelő működéséhez elengedhetetlen annak karbantartása. Ennek megoldására és az esetleges problémák orvoslására kínálunk különböző opciókat saját szakembereink által.

 

 • Távoli tartálykalibrálás
  A tartály üzemanyaggal való feltöltésekor telefonos kommunikáció segítségével a feltöltés bizonyos literszámonként megállításra kerül, hogy kollégáink távolról el tudják készíteni a kalibrációs táblát.

 

 • Éves karbantartási szolgáltatás
  Az átvizsgálás tartalmazza mind az üzemanyagkút, mind a tankolóautomata részletes ellenőrzését. Az átvizsgálás esetén kisebb hibák javítása, illetve hiba elhárítás is történhet, amennyiben a Megbízó ezt a helyszínen a munkalapon megrendeli, majd 8 napon belül számla ellenében megfizeti.

 

 • Kimérés hitelesítés
  A kimérő egységek évenkénti hitelesítésének elvégzése a hatósági szabályzatoknak megfelelően. A kútoszlopon lévő tankolóautomata nem jelent akadályt.

 

 • Tartályhitelesítés
  Szakértőink a HE 31-2019 jelű hitelesítési előírás szerint, a vonatkozó hitelesítési engedély alapján végzik. Az eljárás során elvégzik a szükséges méréseket, majd azok benyújtásra kerülnek a Megyei Műszaki Engedélyezési és Mérésügyi Főosztályára.

 

 • Tartálytisztítás
  Az üzemanyagtartály tisztítási dokumentáció kiállítása a 2102 H/RH4S-19 0376 engedélyszám alapján történik.
Kapcsolat

Verecundus Kft.

 

Székhely 2600 Vác, Sirály u. 10.
Iroda 1088 Budapest, Múzeum körút 10., II. em., 15. ajtó

Bevételi forrás,
olcsó tankolás
Készlet kontroll
Bizonyított üzemanyag technológia
Teljes megoldás