TECHNOLÓGIAI SZERELÉS ÉS KARBANTARTÁS

Saját szerelőcsapattal

Az üzemanyagkút folyamatos megfelelő működéséhez elengedhetetlen annak karbantartása. Ennek megoldására és az esetleges problémák orvoslására kínálunk különböző opciókat saját szakembereink által.

 

 • Távoli tartálykalibrálás
  A tartály üzemanyaggal való feltöltésekor telefonos kommunikáció segítségével a feltöltés bizonyos literszámonként megállításra kerül, hogy kollégáink távolról el tudják készíteni a kalibrációs táblát.

 

 • Éves karbantartási szolgáltatás
  Az átvizsgálás tartalmazza mind az üzemanyagkút, mind a tankolóautomata részletes ellenőrzését. Az átvizsgálás esetén kisebb hibák javítása, illetve hiba elhárítás is történhet, amennyiben a Megbízó ezt a helyszínen a munkalapon megrendeli, majd 8 napon belül számla ellenében megfizeti.

 

 • Kimérés hitelesítés
  A kimérő egységek évenkénti hitelesítésének elvégzése a hatósági szabályzatoknak megfelelően. A kútoszlopon lévő tankolóautomata nem jelent akadályt.

 

 • Tartályhitelesítés
  Szakértőink a HE 31-2019 jelű hitelesítési előírás szerint, a vonatkozó hitelesítési engedély alapján végzik. Az eljárás során elvégzik a szükséges méréseket, majd azok benyújtásra kerülnek a Megyei Műszaki Engedélyezési és Mérésügyi Főosztályára.

 

 • Tartálytisztítás
  Az üzemanyagtartály tisztítási dokumentáció kiállítása a 2102 H/RH4S-19 0376 engedélyszám alapján történik.
Kapcsolat

Verecundus Kft.

 
Székhely: 1088 Budapest, Múzeum körút 10., II. em., 15. ajtó

bevétel icon
Bevételi forrás,
olcsó tankolás
benzinkút ikon
Készlet kontroll
üzemanyag technológia ikron
Bizonyított üzemanyag technológia
közös megoldás ikon
Teljes megoldás