Tankoló automaták

fém tankoló automa

KAONOMAT4

A Kaonomat tankolóautomaták a nap 24 órájában biztonságosan és pontosan követik nyomon az üzemanyag tankolását és rögzítik az adatokat. Nincs szükség humánerőforrásra.

konomat tankoló automata

KAONOMAT TRUCK NET

A Truck Net vállalati gázolajkút hálózathoz csatlakozásra felkészített Kaonomat tankoló automata.

Tankolóautomata: mi az, miért jó befektetés

 

A tankolóautomata használata kiváltja a kútkezelő személyzet jelenlétét, ezzel költséget minimalizál. A berendezés azonosítás után teszi lehetővé a tankolást, ami csak speciális kártya segítésével lehetséges. Tankoláskor külön sofőr és jármű kártya használata szükséges a pontos beazonosításhoz. A rendszer tankoláskor bekér plusz információkat: km óra, valamint az üzemóra állását, továbbá automatikusan rögzíti a tankolt litert, a dátumot és az üzemanyaghőmérsékletet.

A tankolóautomatának napjainkban jelentős szerepe van a nagyobb üzemanyag felhasználású vállalkozások mindennapjaiban. A berendezések megbízhatóak, a tankolások ellenőrizhetők, és fontos szerepe van az üzemanyagfelhasználás automatikus kontrolljában is.

Az tankolóautomaták működésük során nagy adatmennyiséget generálnak. A feltöltések, készletek és tankolások információit egy szoftver segítségével lehet elérni. Így nyomonkövethetők a járművek üzemanyagfelhasználása és a tartályok üzemanyagmennyiségének változása, melyek segítségével és kontrolljával a visszaélések száma csökkenhető.

A tankolóautomaták által szolgáltatott adatokból az üzemanyag magas színvonalú kontrollját megoldani összetett és nehéz feladat. A megoldás csak a területre vonatkozó szakértelem birtokában lehetséges. E szakértelem havidíjas szolgáltatás formájában bármely partnerünknek hozzáférhető.

Kapcsolat

Verecundus Kft.

 
Székhely: 1088 Budapest, Múzeum körút 10., II. em., 15. ajtó

bevétel icon
Bevételi forrás,
olcsó tankolás
benzinkút ikon
Készlet kontroll
üzemanyag technológia ikron
Bizonyított üzemanyag technológia
közös megoldás ikon
Teljes megoldás