Truck Net vállalati gázolajkút hálózat

A Truck Net projekt a sharing economy alkalmazása a vállalatok telephelyein működő üzemi gázolajkutakra. 

A Truck Net projekt keretében a cégek telephelyén meglévő üzemi gázolajkutakat alacsony beruházással alkalmassá tesszük külső cégek járműveinek kártyás tankolásaira. Kártyás tankoláskor a Truck Net megvásárolja a gázolajat a kút üzemeltetőjétől ugyanakkor értékesíti is a kártyás vevő részére. A Truck Net kártyás kutak működése teljesen automatikus, személyzetet nem igényel, így az üzemeltetési költsége is minimális.

A Truck Net stratégiája a legalacsonyabb árat kínálni a vállalati kártyás piacon a minimális beruházási és üzemeltetési költségeken alapulva.

 

A Truck Net hálózat ajánlata

 

Legolcsóbb vállalati kártyás tankolás

    A Truck Net stratégiája a legalacsonyabb árat kínálni a vállalati kártyás piacon a minimális beruházási és üzemeltetési költségeken alapulva.

Bevételi forrás a kútüzemeltetőknek

   A Truck Net kútüzemeltetők többlet bevételre tesznek szert a külső cégek járműveinek Trcuck Net kártyás tankolásai után az eredetileg csak saját használatú üzemi gázolajkútjukon

Garantált minőség

   A Truck Net kutak üzemanyag-ellátását a piac legnagyobb olajcégei biztosítják. A kútüzemeltető saját járműparkja is az általa üzemeltetett Truck Net kúton tankol, amely további garanciát jelent a gázolaj minőségére.

Biztonságos vállalati tankolás

   A Truck Net kutakon történő automata tankolást a Verecundus Kft. vállalati igényekre fejlesztett Kaonomat tankolóautomatái biztosítják, amelyek országszerte több mint 500 telephelyen üzemelnek.

 

Vállalati gázolajpiaci és technológiai háttér

 

A Truck Net projekt a Verecundus Kft. szakmai tapasztalatain, technológiáján és ügyfélkörén alapul.

A Verecundus Kft. 2009 óta fejleszt, gyárt és forgalmaz vállalati üzemanyagkút technológiát: konténeres gázolajkutakat, tankolóautomatákat, ill. végzi partnereinél az üzemanyaghoz kapcsolódó vállalati folyamat távoli üzemeltetését. Jelenleg a szervereiről közel 500 partnere vállalati gázolajkútjának tankolásait kezeli, amelyek összesen évi 160 millió liter gázolajat használnak fel. A Verecundus Kft. ügyfélköre így a vállalati nagykereskedelmi gázolajpiac mintegy 18%-át teszi ki, és a velük évek óta folyamatosan fennálló kapcsolat megalapozza a Truck Net projektben való együttműködéshez szükséges bizalmi viszonyt.

A Verecundus Kft. 500 vállalati partnere adja a létesítendő Truck Net kutak elsődleges bázisát. A Truck Net kutak és a hálózat automatizált működésének alapját a Verecundus vállalati kút automatizálási és távoli folyamatüzemeltetési tapasztalatai képezik.

 

Technológiák és speciális know-how

 

A Truck Net kutakon történő személyzet nélküli tankolást a Verecundus Kft. saját fejlesztésű Kaonomat tankolóautomatái biztosítják, amelyek országszerte több mint 500 telephelyen üzemelnek.

Jelenleg a Verecundus Kft. távoli kútüzemeltetési szolgáltatással végzi a készletnyilvántartást és az üzemanyagkezelési folyamat nagy részét 70 partnerénél mintegy 5 éve. A távoli kútüzemeltetési szolgáltatás teljesen egyedi az üzemanyagtechnológiai piacon, és annak köszönhetően a Truck Net kutak üzemeltetése nem generál külön feladatokat a kútüzemeltetők részére.

Az országos Truck Net hálózat hatékony működtetésének alapját a Verecundus Kft. távoli kútüzemeltetési szolgáltatása képezi.

Kapcsolat

Verecundus Kft.

 

Székhely 2600 Vác, Sirály u. 10.
Iroda 1088 Budapest, Múzeum körút 10., II. em., 15. ajtó

Bevételi forrás,
olcsó tankolás
Készlet kontroll
Bizonyított üzemanyag technológia
Teljes megoldás