Truck Net vállalati gázolajkút hálózat

A Truck Net projekt a sharing economy alkalmazása a vállalatok telephelyein működő üzemi gázolajkutakra. 

A Truck Net projekt keretében a cégek telephelyén meglévő üzemi gázolajkutakat alacsony beruházással alkalmassá tesszük külső cégek járműveinek kártyás tankolásaira. Kártyás tankoláskor a Truck Net megvásárolja a gázolajat a kút üzemeltetőjétől ugyanakkor értékesíti is a kártyás vevő részére. A Truck Net kártyás kutak működése teljesen automatikus, személyzetet nem igényel, így az üzemeltetési költsége is minimális.

A Truck Net stratégiája a legalacsonyabb árat kínálni a vállalati kártyás piacon a minimális beruházási és üzemeltetési költségeken alapulva.

 

A Truck Net hálózat ajánlata

 

Legolcsóbb vállalati kártyás tankolás

    A Truck Net stratégiája a legalacsonyabb árat kínálni a vállalati kártyás piacon a minimális beruházási és üzemeltetési költségeken alapulva.

Bevételi forrás a kútüzemeltetőknek

   A Truck Net kútüzemeltetők többlet bevételre tesznek szert a külső cégek járműveinek Trcuck Net kártyás tankolásai után az eredetileg csak saját használatú üzemi gázolajkútjukon

Garantált minőség

   A Truck Net kutak üzemanyag-ellátását a piac legnagyobb olajcégei biztosítják. A kútüzemeltető saját járműparkja is az általa üzemeltetett Truck Net kúton tankol, amely további garanciát jelent a gázolaj minőségére.

Biztonságos vállalati tankolás

   A Truck Net kutakon történő automata tankolást a Verecundus Kft. vállalati igényekre fejlesztett Kaonomat tankolóautomatái biztosítják, amelyek országszerte több mint 500 telephelyen üzemelnek.

 

Vállalati gázolajpiaci és technológiai háttér

 

A Truck Net projekt a Verecundus Kft. szakmai tapasztalatain, technológiáján és ügyfélkörén alapul.

A Verecundus Kft. 2009 óta fejleszt, gyárt és forgalmaz vállalati üzemanyagkút technológiát: konténeres gázolajkutakat, tankolóautomatákat, ill. végzi partnereinél az üzemanyaghoz kapcsolódó vállalati folyamat távoli üzemeltetését. Jelenleg a szervereiről közel 500 partnere vállalati gázolajkútjának tankolásait kezeli, amelyek összesen évi 160 millió liter gázolajat használnak fel. A Verecundus Kft. ügyfélköre így a vállalati nagykereskedelmi gázolajpiac mintegy 18%-át teszi ki, és a velük évek óta folyamatosan fennálló kapcsolat megalapozza a Truck Net projektben való együttműködéshez szükséges bizalmi viszonyt.

A Verecundus Kft. 500 vállalati partnere adja a létesítendő Truck Net kutak elsődleges bázisát. A Truck Net kutak és a hálózat automatizált működésének alapját a Verecundus vállalati kút automatizálási és távoli folyamatüzemeltetési tapasztalatai képezik.

 

Technológiák és speciális know-how

 

A Truck Net kutakon történő személyzet nélküli tankolást a Verecundus Kft. saját fejlesztésű Kaonomat tankolóautomatái biztosítják, amelyek országszerte több mint 500 telephelyen üzemelnek.

Jelenleg a Verecundus Kft. távoli kútüzemeltetési szolgáltatással végzi a készletnyilvántartást és az üzemanyagkezelési folyamat nagy részét 70 partnerénél mintegy 5 éve. A távoli kútüzemeltetési szolgáltatás teljesen egyedi az üzemanyagtechnológiai piacon, és annak köszönhetően a Truck Net kutak üzemeltetése nem generál külön feladatokat a kútüzemeltetők részére.

Az országos Truck Net hálózat hatékony működtetésének alapját a Verecundus Kft. távoli kútüzemeltetési szolgáltatása képezi.

Kapcsolat

Verecundus Kft.

 
Székhely: 1088 Budapest, Múzeum körút 10., II. em., 15. ajtó

bevétel icon
Bevételi forrás,
olcsó tankolás
benzinkút ikon
Készlet kontroll
üzemanyag technológia ikron
Bizonyított üzemanyag technológia
közös megoldás ikon
Teljes megoldás